И тази година на 11 май в ресторанта на гр. Сунгурларе се срещнаха бивши - ръководни и административни служители, работили в Аграрно-промишления комплекс гр. Сунгурларе.


Среща, очаквана с голямо нетърпение, вълнуваща и незабравима, на която присъстваха повече от шестдесет човека, които се прегръщаха и поздравяваха, някои трудно се познаваха. В Сунгурларе ги връща и събира споменът за най-хубавите години от живота им – годините на тяхната младост.


Инициативен комитет в състав: Зойка Николова, Златка Вълкова, Кънчо Георгиев, Байчо Тодоров и Руси Андреев бе организатор на срещата.


За първи път това събитие уважи дългогодишният председател на АПК г-н Тодор Иванов.


Срещата започна с едноминутно мълчание, в знак на почит към колегите, които вече не са между живите.


Приветствие към присъстващите поднесе кметът на Община Сунгурларе инж. Васил Панделиев: ”Уважаеми колеги, скъпи приятели! Добре дошли! През изминалите повече от 40 години ние бяхме тези, които създадохме новия печеливш модел на съвременно и модерно за тогава земеделие. С огромно уважение и особена гордост, бих искал да кажа, добре дошъл на господин Тодор Иванов, нашият председател на АПК „Сунгурларска долина”, моят първи и най-важен за живота ми ръководител. Пожелавам на всички дълги години да се срещаме занапред.“ /част от приветствието на инж. Васил Панделиев/.


Развълнувана Зойка Николова - главният инициатор на срещата, благодари на всички за присъствието им, като им пожела здраве и до нови срещи.


За доброто настроение на всички, пяха и танцуваха самодейците при НЧ ”Просвета-1882” гр. Сунгурларе.


Срещата продължи до късно вечерта с много спомени, хора, танци и песни.