Социални дейности

  Във връзка с приемането на Национална карта на социалните услуги,  в съответствие с чл.48, ал.1 от Наредбата за планиране на социалните услуги /НПСУ/ се публикуват настоящите „Анализ на потребностите на национално ниво от социални услуги и интегрирани здравно-социални услуги на общинско и областно ниво“ и предложения за Националната карта на социалните услуги.

  По този повод Община Сунгурларе кани заинтересованите страни на публична дискусия, която ще се проведе на 25.10.2023 г. от 11.00 ч. в ритуалната зала, находяща се в гр. Сунгурларе, ул. „Георги Димитров“ № 2.

  В срок до 09.11.2023 г. всички заинтересовани лица, могат да депозират писмените си предложения/становища в Центъра за административно обслужване или да ги изпратят по пощата на адрес гр. Сунгурларе, ул. Георги Димитров №10 , или на електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

  Анализът на потребностите от социални услуги  и Предложение за планиране на социалните услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет са публикувани на сайта на община Карнобат в съответствие с изискванията на Наредбата за планиране на социалните услуги  чл.42, ал.3, т.2.

 

АНАЛИЗ НА ПОТРЕБНОСТИТЕ НА НАЦИОНАЛНО НИВО ОТ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ И ИНТЕГРИРАНИ ЗДРАВНО-СОЦИАЛНИ УСЛУГИ НА ОБЩИНСКО И ОБЛАСТНО НИВО, КОИТО СЕ ФИНАНСИРАТ ИЗЦЯЛО ИЛИ ЧАСТИЧНО ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНА КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ